Kesäleireiltä uusia elämyksiä ja leirikavereita tänäkin kesänä!

Leirikesä ry järjestää leiritoimintaa myös kesällä 2020

 

 

Kesäleiri tarjoaa lapselle unohtumattomia elämyksiä, ilon hetkiä, uusia leirikavereita ja hauskimman mahdollisen loman! Lapsen oma kesäleiri tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon lasten ja nuorten vapaa-ajalle, kesäloman vietolle, seikkailulle ja kaverisuhteiden luomiselle.

Kaikki leiritoiminta järjestetään noudattaen viranomaisten ohjeita ja määräyksiä.

YÖLEIRIT HYVINKÄÄN KILJAVALLA
Yöleirit Hyvinkään Kiljavalla on tarkoitettu kaikille noin 7–12-vuotiaille, eli alakouluikäisille lapsille. Kiljavan leireillä on paikkoja myös 13-15 -vuotiaille nuorille.

Leireillä uidaan, saunotaan, melotaan, kiipeillään - ja vaikka mitä kaikkea! Ympäröivä luonto mahdollistaa monipuolisen leiriohjelman ja osaava leirihenkilökunta toteuttaa kaikille mielekästä ja hauskaa tekemistä.  Leirille pääsee omalla autolla tai yhteisellä bussikuljetuksella Helsingin keskustasta.

Leireillä noudatetaan viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Leireille on mahdollista ottaa mukaan oma teltta, jossa majoittua yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Jos omaa telttaa ei ole, leiriltä saa teltan, jossa majoittuu vähintään kaksi lasta. Leiriläiset viettävät koko leirin oman ryhmän kanssa, jonka ryhmäkoko ohjaajineen ei ylitä viranomaisten antamia kokoontumisrajoituksia. Ryhmät eivät ole tekemisissä keskenään. Lisäksi huolehdimme tarkasti puhtaudesta ja hygieniasta, sekä ohjeistamme vielä niin lasta kuin kotiväkeäkin ennen leiriä varotoimenpiteistä.

Yöleirejä järjestetään koko koululaisten kesäloman ajan heti kesäkuun alusta elokuun alkuun. Eri leirit ovat pituudeltaan 3–6 vrk ja leirillä ollaan ympäri vuorokauden. Tekemistä ja ohjattua toimintaa on aamusta iltaan.

 • Katso tarkat ajankohdat ja hinnat www.leiri.fi/yoleirit

LEIRIKESÄN VERKKOSEIKKAILU
Leirikesän Verkkoseikkailu on osaavan ja innostavan ohjaajan vetämä päiväleiri, jossa lapsi saa ohjattua, toiminnallista ja vuorovaikutteista tekemistä kuusi tuntia joka päivä verkon kautta.

Verkkoseikkailuissa pelataan ja leikitään oman ryhmän kanssa, askarrellaan, selvitetään mysteereitä, kokkaillaan, puuhaillaan ulkona ja nautitaan kivoista kesäpäivistä! Paikalla etäyhteyden päässä on koko leiripäivän ajan Leirikesän ohjaaja sekä kaikki uudet leirikaverit.

Leirikesän Verkkoseikkailu on hauska ajanviettotapa lapsen kesälomalle. Verkkoseikkailu tarjoaa lapselle mielekästä ja turvallista tekemistä esimerkiksi kotiväen työpäivien ajaksi tai lomapäivien piristykseksi. Leirikesän Verkkoseikkailu voi olla oivallinen ratkaisu myös riskiryhmiin kuuluville lapsille. Lapsi saa mielekästä tekemistä ja kuuluu omaan leiriporukkaan, vaikka ei voi fyysisesti olla mukana.

• Katso tarkat ajankohdat ja paikat www.leiri.fi/paivaleirit/leirikesan-verkkoseikkailu
 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

www.leiri.fi tai Varauspalvelu www.varaus.leiri.fi

 

 

Voitte ottaa yhteyttä toimistollemme puhelimitse (09 8865 1280), sähköpostitse (toimisto@leiri.fi) tai verkossa osoitteessa https://www.leiri.fi/yhteystiedot