29.10.

Maailman suurin vanhempainilta 12.11. kello 18-19.15 verkossa

Opetushallitus, Suomen Vanhempainliitto, OAJ, Kuntaliitto ja Yle uutisluokka järjestävät maailman suurimman vanhempainillan torstaina 12.11. kello 18-19.15. Illan teemana on hyvä koulupäivä nyt ja tulevaisuudessa - miten kodin ja koulun yhteistyöllä vahvistetaan lasten ja nuorten hyvinvointia sekä tulevaisuususkoa. Kodin ja koulun yhteistyö on tärkeää ja sen merkitys korostuu entisestään poikkeavissa tilanteissa. On hyvä pohtia, miten me kaikki osaltamme voimme vahvistaa lasten ja nuorten suhtautumista myönteisesti tulevaisuuteen. Tilaisuuden kutsu kokonaisuudessaan tekstikentässä alla.

Läs hela notisen (Meddelande från administratorn)

Maailman suurin vanhempainilta verkossa 12.11.2020 klo 18-19.15

Läs hela notisen HAOR

8.10.

KEUSOTE TIEDOTTAA JA SUOSITTAA: HUS-alueen kasvomaskisuositus oppilaitoksille ja nuorisotyöhön koronavirusepidemian eri vaiheissa (8.10.2020)

Keusote tiedottaa HUS-alueen kasvomaskisuosituksesta oppilaitoksille ja nuorisotyöhön koronavirusepidemian eri vaiheissa. Suosituksen mukaisesti maskien käyttö on erilaista kulloisestakin epidemiavaiheesta riippuen. Epidemiavaiheita on kolme, niitä ovat perus-, kiihtymis- ja leviämisvaihe. Tällä hetkellä olemme kiihtymisvaiheessa, mikä tarkoittaa maskien käyttö suositusta 2. asteen oppilaitoksissa, mm. lukioissa, sekä nuorisotyön toiminnassa. Vasta päädyttäessä leviämisvaiheeseen suositus maskien käytöstä koskee myös peruskoulua. Silloinkin maskien käyttöä suositellaan ainoastaan peruskoulun yläluokilla. Suositus kokonaisuudessaan alla.

Läs hela notisen LeL

24.8.

Toimintaohje, kun lapsi, oppilas, opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva sairastuu koronavirusinfektioon sopiviin oireisiin (21.8.2020)

Kun lapsi, oppilas, opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva aikuinen sairastuu koronavirusinfektioon sopivaan yhteen tai useampaan oireeseen, tulee hänen jäädä kotiin sairastamaan. Yksittäinen yskähdys, aivastus, niiskautus tai hetkellinen tunne vatsassa ei vielä vaadi äkillisiä toimenpiteitä. Jos henkilöllä alkaa esiintymään hänelle uudenlaista oireilua, joka voisi sopia koronavirusinfektioon tulee hänen jäädä tai palata kotiin sairastamaan.

Läs hela notisen (Meddelande från administratorn)

8.8.

Kasvatus- ja sivistyspalveluiden tiedote 7.8.2020

Läs hela notisen HAOR

22.6.

Normaali.fi -huolitesti, videot ja Chat

Läs hela notisen TAKU

1.6.

Tiedote lukuvuoden 2020-2021 esiopetuksen toimintapäivien muutoksesta

Läs hela notisen (Meddelande från administratorn)

18.5.

Perusopetuksen lukuvuoden 2020-2021 työ- ja loma-ajat

Läs hela notisen HAOR

Gamla notiser

Alla notiser syns redan i notislistan.