29.10.

Maailman suurin vanhempainilta 12.11. kello 18-19.15 verkossa

Opetushallitus, Suomen Vanhempainliitto, OAJ, Kuntaliitto ja Yle uutisluokka järjestävät maailman suurimman vanhempainillan torstaina 12.11. kello 18-19.15. Illan teemana on hyvä koulupäivä nyt ja tulevaisuudessa - miten kodin ja koulun yhteistyöllä vahvistetaan lasten ja nuorten hyvinvointia sekä tulevaisuususkoa. Kodin ja koulun yhteistyö on tärkeää ja sen merkitys korostuu entisestään poikkeavissa tilanteissa. On hyvä pohtia, miten me kaikki osaltamme voimme vahvistaa lasten ja nuorten suhtautumista myönteisesti tulevaisuuteen. Tilaisuuden kutsu kokonaisuudessaan tekstikentässä alla.

Read the whole announcement (Message from maintenance)

24.8.

Toimintaohje, kun lapsi, oppilas, opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva sairastuu koronavirusinfektioon sopiviin oireisiin (21.8.2020)

Kun lapsi, oppilas, opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva aikuinen sairastuu koronavirusinfektioon sopivaan yhteen tai useampaan oireeseen, tulee hänen jäädä kotiin sairastamaan. Yksittäinen yskähdys, aivastus, niiskautus tai hetkellinen tunne vatsassa ei vielä vaadi äkillisiä toimenpiteitä. Jos henkilöllä alkaa esiintymään hänelle uudenlaista oireilua, joka voisi sopia koronavirusinfektioon tulee hänen jäädä tai palata kotiin sairastamaan.

Read the whole announcement (Message from maintenance)

1.6.

Tiedote lukuvuoden 2020-2021 esiopetuksen toimintapäivien muutoksesta

Read the whole announcement (Message from maintenance)

Old announcements

All announcements are already visible.