Hyökännummen koulu

Uusimmat tiedotteet

Tiedote alakoululaisen huoltajalle 12.09.2019

Lukuvuonna 2019- 2020 järjestämme suun terveyenhuollon palveluiden niin, että emme järjestä taksikyydityksiä kouluilta hammashoitolaan.

Lue koko juttu

Nuortenillat alkavat Hyökännummen kerhotalolla 04.09.2019

Perjantain nuortenilta on kuukauden kohokohta! Syyskauden avaus on perjantaina 6.9. klo 18.00 teemalla PIZZAPERJANTAI eli tiedossa on herkuttelua tietovisailun, askartelun ja bingon merkeissä. Seuraava ilta pidetään 4.10. teemalla AURINKOSIEPPARI ja levyraati. Marraskuussa suuntaamme lähimetsään laavuretkelle, joten otsalamput matkaan mukaan. Tasalantien kerhotalon nuortenilloissa ovet ovat auki klo 18-20.30 välisenä aikana pelailulle, hengailulle, yhdessäololle ja hauskanpidolle. Nuortenillassa on aina mukana useampi aikuinen huolehtimassa illan sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Nuortenillat ovat päihteettömiä ja tarkoitettu 4-6. -luokkalaisille nuorille. Illan aikana tarjotaan myös pienimuotoinen iltapala. Toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet neljäsluokkalaiset tytöt ja pojat sekä muut nuoret. Kerhotalolla nähdään! Terveisin Arto, Elina ja Maisa Infoa ja yhteystiedot: Hyökännummen Asukasyhdistyksen ry:n Facebook –sivuilta.

Tiedote koulukuljetuksista 28.8.2019 29.08.2019

Kunta on kilpailuttanut kunnan koulukuljetukset ja ostovuorot kevään aikana. Kilpailutukseen sisältyi edellisen kilpailutuksen tavoin kunnan järjestämät koulukuljetukset sekä kaksi kunnan sisäistä joukkoliikenteen ostovuoroa, jotka ovat kaikille avointa joukkoliikennettä. Nykyiset ostovuorojen reitit ja aikataulut löytyvät osoitteesta: https://www.mantsala.fi/tekniset-palvelut/joukkoliikenne.

Lue koko juttu

MATKAHUOLLON BUSSIKORTIN KÄYTTÄJÄLLE 2019 06.02.2019

•Säilytä kortti aina muovikotelossa •Älä taita korttia •Älä anna kortin kastua. Jos se kuitenkin jostakin syystä kastuu, kuivaa se mahdollisimman pian •Älä piirtele tai kirjoittele korttiin äläkä leikkele sitä •Kortti kelpaa kodin ja koulun välisellä matkalla: 1 matka aamulla, 1 matka iltapäi­vällä •Jos kortti katoaa, ilmoita siitä mahdollisimman pian omaan kouluun tai koulutoimistoon (040 314 5280). Koululta tai koulutoimistosta ilmoitetaan Matkahuollon Kampin toimipisteeseen oppilaan tiedot uuden kortin saamiseksi. •Oppilas on vastuussa hallussaan olevasta bussikortista. Kadonneen kortin tai huolimattoman käytön/säilytyksen takia vioittu­neen kortin haltijalta peritään kortista 12,00 € sekä mahdollinen laskutuslisä. Korttimaksu on aina maksettava etukäteen koululle ennen kuin uusi kortti voidaan tilata. •Oppilaan on itse kustannettava ne matkat, jotka hän joutuu kulkemaan ilman bussikorttia kortin katoamisen, itse aiheutetun kortin vioittumisen takia tai kun hän on unohtanut kortin kotiin. Matka tulee maksaa kuljettajalle heti. •Jos oppilas muuttaa alle 5 kilometrin päähän koulusta taikka pois Mäntsälän kunnasta, on bussikortti ehdottomasti palautettava. Palauttamatta jääneen kortin kustannukset laskutetaan huoltajalta. •Kortti ja kotelo on palautettava lukuvuoden viimeisenä koulupäivänä koululle. Palauttamatta jääneistä korteista sekä leikellyistä, piirrellyistä tai muulla tavoin vioitetuista korteista veloitetaan 12,00 € sekä mahdollinen laskutuslisä.

Lue koko juttu

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.30.13.3 © 2000-2019 Visma