22.6.

Normaali.fi -huolitesti, videot ja Chat

Lue koko juttu TAKU

Iltapäivätoimintapaikan peruuttaminen maksutta

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

2.6.

Oppilashuolto tavoitettavissa myös kesällä

Lue koko juttu TAKU

1.6.

TIEDOTE KEVÄÄLLÄ KORONATILANTEEN VUOKSI KESKEYTYNEISTÄ KOULULAISTEN SUUN TERVEYDENHUOLLON TARKASTUKSISTA

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä TIEDOTE 27.5.2020

Lue koko juttu MÄO

Koulukuraattorit sekä koulupsykologit jatkavat töitään vielä koulujen ja oppilaitosten kesälomien aikana

Mäntsälän koulukuraattorit sekä koulupsykologit jatkavat töitään vielä koulujen ja oppilaitosten kesälomien alkamisen jälkeen. Silloin, kun teillä herää huoli lapseen tai nuoreen liittyen, voitte halutessanne olla meihin yhteydessä.

Lue koko juttu MÄO

Tiedote lukuvuoden 2020-2021 esiopetuksen toimintapäivien muutoksesta

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

13.5.

Oppilashuollon tiedote etäopetusjakson päättyessä

Lue koko juttu TAKU

11.5.

Hepolan koulun Wilma-tiedote huoltajille lähiopetusjärjestelyistä 14.-30.5.2020

Perusopetuksessa siirrytään kaikilta osin noudattamaan normaaliolojen lainsäädäntöä 14.5.2020 alkaen. Opetusjärjestelyissä otetaan kuitenkin huomioon tartuntariskin torjumiseen tähtäävät toimenpiteet. Lukuvuoden kahden viimeisen viikon aikana keskitytään opetuksen järjestämisessä oppilaiden hyvinvoinnin tukemiseen. Opetusjärjestelyiden suunnittelussa on huomioitu Opetushallituksen ohjeistukset koskien lähiopetukseen palaamista perusopetuksessa, mm. Koulupäivän aikana vältetään lähikontakteja erilaisilla tilajärjestelyillä Eri oppilasryhmien välisiä kontakteja vältetään Oppilaita ohjataan päivittäin hyviin hygieniakäytäntöihin ikä- ja taitotaso huomioiden Koululaisten iltapäivätoiminta ja -hoito Koulukuljetukset Poissaolot Hepolan koulun tiedote on pyritty laatimaan kattavasti eri tilanteita huomioiden. Luokanopettajat tiedottavat tarvittaessa tarkemmin oman luokan asioista. Olettehan yhteydessä kouluun, mikäli tiedotteisiin tutustuttuanne kaipaatte lisätietoa.

Lue koko juttu HPä

6.5.

Kesäleireiltä uusia elämyksiä ja leirikavereita tänäkin kesänä!

Leirikesä ry järjestää leiritoimintaa myös kesällä 2020

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

24.4.

Ajankohtaista

Maailman suurin vanhempainilta järjestetään suorana verkossa 28.4.2020 klo 18 – Oppilaat ja opiskelijat ovat kunnan vakuutusturvan piirissä etäopetusjakson aikana. Poikkeusolojen aikana opinnoissa keskitytään oppiaineiden keskeisiin tavoitteisiin ja sisältöihin. Arviointi toteutetaan perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti, pääsääntöisesti kuten normaalioloissa. Opetushallitus on julkaissut 3.4. ohjeistuksen oppilaan arviointiin perusopetuksessa poikkeusolojen aikana.

Lue koko juttu MÄO

17.3.

17.3.2020 klo 13.30 Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa – Koronavirus

Tämä tiedote täydentää 16.3.2020 klo 17.20 lähetettyä tiedotetta.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

16.3.

16.3.2020 klo 17.20 Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa – Koronavirus

Valtioneuvosto on linjannut suosituksista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä korkeakoulutuksen järjestäjille koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Suosituksella turvataan varhaiskasvatus ja opetus sekä tutkintojen suorittaminen ja opiskelijavalinnat koronavirustilanteen jatkuessa.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

16.3.2020 klo 12.40 Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa – Koronavirus

Tietojemme mukaan ylen erikoislähetys koronaviruksesta tulee tänään iltapäivällä. Tämä tiedote on lähetetty ennen tätä lähetystä. Seuraava toimialan tiedote jaetaan viimeistään tiistaina klo 14.00 mennessä. Terveysviranomaisten mukaan testauksia on rajoitettu, joten viruksen leviämistä ei voida enää todentaa. Osa oppilaista / lapsista / työntekijöistä on ulkomaanmatkojen, kausiflunssan tai muun sairastumisen vuoksi kotona. Tämän vuoksi emme tiedota erikseen koulu- ja päiväkotikohtaisesti toteutuneista karanteeneista. Tiedotamme terveysviranomaisten määräämistä koulu- ja päiväkotikohtaisista toimenpiteistä ja tilanteesta sekä valtakunnan ja kunnan tasoisista linjauksista ja ohjeistuksista.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

13.3.

Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa - Koronavirus

Lisätiedon saamisen vuoksi, täydennetään aiempaa 13.3.2020 annettua tiedotetta. Riihenmäen koulussa ei ole todettu koronavirustartuntaa eikä myöskään koronavirusepäilyä. Tänään on yksi luokka ja heitä opettaneet opettajat lähetetty kotiin varotoimenpiteenä, matkustamiseen liittyneen kontaktin takia. Terveydenhuolto on todennut, että kyse ei ole koronaviruksesta. Tämän hetken tiedon mukaan koulu toimii normaalisti maanantaina ja oppilaat voivat tulla normaalisti kouluun. Yhteistyöterveisin Pekka Lintonen sivistysjohtaja

(Ylläpidon tiedote)

Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa – Koronavirus

Riihenmäen yhtenäiskoululla on perjantaina aamulla syntynyt epäily oppilaan sairastumisesta koronavirukseen (todettua tartuntaa ei ole). Oppilas sekä kaikki altistuneet on varotoimena välittömästi tapauksen ilmitullessa ohjattu kotiin. Kotiinlähetettyjen huoltajia on tiedotettu asiasta. Tämän lisäksi terveydenhuoltoviranomainen on määrännyt yhden oppilaan karanteeniin (todettua tartuntaa ei ole).

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

11.3.

Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa - Koronavirus

Tiedote 11.3.2020

Lue koko juttu MÄO

10.3.

Käyttökatkos 12.3.2020

Oppilastietojärjestelmä päivitetään torstaina 12.3.2020 klo 8.30 alkaen. Päivityksen arvioitu kesto n. 30 min. Päivityksen aikana Wilma järjestelmässä on käyttökatko. Terveisin Mäntsälän kunta Opetuspalvelut

(Ylläpidon tiedote)

6.2.2019

MATKAHUOLLON BUSSIKORTIN KÄYTTÄJÄLLE 2019

•Säilytä kortti aina muovikotelossa •Älä taita korttia •Älä anna kortin kastua. Jos se kuitenkin jostakin syystä kastuu, kuivaa se mahdollisimman pian •Älä piirtele tai kirjoittele korttiin äläkä leikkele sitä •Kortti kelpaa kodin ja koulun välisellä matkalla: 1 matka aamulla, 1 matka iltapäi­vällä •Jos kortti katoaa, ilmoita siitä mahdollisimman pian omaan kouluun tai koulutoimistoon (040 314 5280). Koululta tai koulutoimistosta ilmoitetaan Matkahuollon Kampin toimipisteeseen oppilaan tiedot uuden kortin saamiseksi. •Oppilas on vastuussa hallussaan olevasta bussikortista. Kadonneen kortin tai huolimattoman käytön/säilytyksen takia vioittu­neen kortin haltijalta peritään kortista 12,00 € sekä mahdollinen laskutuslisä. Korttimaksu on aina maksettava etukäteen koululle ennen kuin uusi kortti voidaan tilata. •Oppilaan on itse kustannettava ne matkat, jotka hän joutuu kulkemaan ilman bussikorttia kortin katoamisen, itse aiheutetun kortin vioittumisen takia tai kun hän on unohtanut kortin kotiin. Matka tulee maksaa kuljettajalle heti. •Jos oppilas muuttaa alle 5 kilometrin päähän koulusta taikka pois Mäntsälän kunnasta, on bussikortti ehdottomasti palautettava. Palauttamatta jääneen kortin kustannukset laskutetaan huoltajalta. •Kortti ja kotelo on palautettava lukuvuoden viimeisenä koulupäivänä koululle. Palauttamatta jääneistä korteista sekä leikellyistä, piirrellyistä tai muulla tavoin vioitetuista korteista veloitetaan 12,00 € sekä mahdollinen laskutuslisä.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

Vanhat tiedotteet

Kaikki löytyneet tiedotteet näkyvät jo tiedotelistassa.