22.6.

Normaali.fi -huolitesti, videot ja Chat

Lue koko juttu TAKU

Iltapäivätoimintapaikan peruuttaminen maksutta

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

2.6.

Oppilashuolto tavoitettavissa myös kesällä

Lue koko juttu TAKU

1.6.

Normaali.fi - nuorten huolitesti, videot ja Chat auttaa 1.6. alkaen

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä TIEDOTE NUORILLE 26.5.2020

Lue koko juttu MÄO

TIEDOTE KEVÄÄLLÄ KORONATILANTEEN VUOKSI KESKEYTYNEISTÄ KOULULAISTEN SUUN TERVEYDENHUOLLON TARKASTUKSISTA

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä TIEDOTE 27.5.2020

Lue koko juttu MÄO

Koulukuraattorit sekä koulupsykologit jatkavat töitään vielä koulujen ja oppilaitosten kesälomien aikana

Mäntsälän koulukuraattorit sekä koulupsykologit jatkavat töitään vielä koulujen ja oppilaitosten kesälomien alkamisen jälkeen. Silloin, kun teillä herää huoli lapseen tai nuoreen liittyen, voitte halutessanne olla meihin yhteydessä.

Lue koko juttu MÄO

Tiedote lukuvuoden 2020-2021 esiopetuksen toimintapäivien muutoksesta

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

13.5.

Oppilashuollon tiedote etäopetusjakson päättyessä

Lue koko juttu TAKU

6.5.

Kesäleireiltä uusia elämyksiä ja leirikavereita tänäkin kesänä!

Leirikesä ry järjestää leiritoimintaa myös kesällä 2020

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

24.4.

Ajankohtaista

Maailman suurin vanhempainilta järjestetään suorana verkossa 28.4.2020 klo 18 – Oppilaat ja opiskelijat ovat kunnan vakuutusturvan piirissä etäopetusjakson aikana. Poikkeusolojen aikana opinnoissa keskitytään oppiaineiden keskeisiin tavoitteisiin ja sisältöihin. Arviointi toteutetaan perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti, pääsääntöisesti kuten normaalioloissa. Opetushallitus on julkaissut 3.4. ohjeistuksen oppilaan arviointiin perusopetuksessa poikkeusolojen aikana.

Lue koko juttu MÄO

17.3.

17.3.2020 klo 13.30 Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa – Koronavirus

Tämä tiedote täydentää 16.3.2020 klo 17.20 lähetettyä tiedotetta.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

16.3.

16.3.2020 klo 17.20 Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa – Koronavirus

Valtioneuvosto on linjannut suosituksista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä korkeakoulutuksen järjestäjille koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Suosituksella turvataan varhaiskasvatus ja opetus sekä tutkintojen suorittaminen ja opiskelijavalinnat koronavirustilanteen jatkuessa.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

16.3.2020 klo 12.40 Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa – Koronavirus

Tietojemme mukaan ylen erikoislähetys koronaviruksesta tulee tänään iltapäivällä. Tämä tiedote on lähetetty ennen tätä lähetystä. Seuraava toimialan tiedote jaetaan viimeistään tiistaina klo 14.00 mennessä. Terveysviranomaisten mukaan testauksia on rajoitettu, joten viruksen leviämistä ei voida enää todentaa. Osa oppilaista / lapsista / työntekijöistä on ulkomaanmatkojen, kausiflunssan tai muun sairastumisen vuoksi kotona. Tämän vuoksi emme tiedota erikseen koulu- ja päiväkotikohtaisesti toteutuneista karanteeneista. Tiedotamme terveysviranomaisten määräämistä koulu- ja päiväkotikohtaisista toimenpiteistä ja tilanteesta sekä valtakunnan ja kunnan tasoisista linjauksista ja ohjeistuksista.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

13.3.

Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa - Koronavirus

Lisätiedon saamisen vuoksi, täydennetään aiempaa 13.3.2020 annettua tiedotetta. Riihenmäen koulussa ei ole todettu koronavirustartuntaa eikä myöskään koronavirusepäilyä. Tänään on yksi luokka ja heitä opettaneet opettajat lähetetty kotiin varotoimenpiteenä, matkustamiseen liittyneen kontaktin takia. Terveydenhuolto on todennut, että kyse ei ole koronaviruksesta. Tämän hetken tiedon mukaan koulu toimii normaalisti maanantaina ja oppilaat voivat tulla normaalisti kouluun. Yhteistyöterveisin Pekka Lintonen sivistysjohtaja

(Ylläpidon tiedote)

Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa – Koronavirus

Riihenmäen yhtenäiskoululla on perjantaina aamulla syntynyt epäily oppilaan sairastumisesta koronavirukseen (todettua tartuntaa ei ole). Oppilas sekä kaikki altistuneet on varotoimena välittömästi tapauksen ilmitullessa ohjattu kotiin. Kotiinlähetettyjen huoltajia on tiedotettu asiasta. Tämän lisäksi terveydenhuoltoviranomainen on määrännyt yhden oppilaan karanteeniin (todettua tartuntaa ei ole).

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

11.3.

Kasvatus- ja sivistyspalvelut tiedottaa - Koronavirus

Tiedote 11.3.2020

Lue koko juttu MÄO

10.3.

Käyttökatkos 12.3.2020

Oppilastietojärjestelmä päivitetään torstaina 12.3.2020 klo 8.30 alkaen. Päivityksen arvioitu kesto n. 30 min. Päivityksen aikana Wilma järjestelmässä on käyttökatko. Terveisin Mäntsälän kunta Opetuspalvelut

(Ylläpidon tiedote)

26.11.2019

Ehnroosin koulun 150 - vuotisjuhla 9.12.2019 Monitoimitalolla

Ehnroosin koulun oppilaat, henkilökunta ja kutsuvieraat saapuvat juhlapaikalle klo 9.00.

Lue koko juttu MAJ

6.9.2019

Taidetestaajat

Mikä on Taidetestaajat? Taidetestaajat on Suomen historian suurin nuorten kulttuurihanke, joka vie kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset kahdelle taidevierailulle. Toinen vierailuista tehdään nuoren omaan maakuntaan ja toinen pääkaupunkiseudulle kansalliseen kohteeseen. Pääkaupunkiseudun nuorten valtakunnalliset vierailut suuntautuvat Uudenmaan ulkopuolelle. Kahdeksasluokkalaisia ja heidän opettajiaan on vuosittain noin 60 000, joten kolmessa vuodessa hanke tavoittaa lähes 200 000 ihmistä. Taidetestaajista syntyy nuorille ikäryhmää yhdistävä sukupolvikokemus.

Lue koko juttu MAJ

29.8.2019

Huoltajalle tiedoksi: Asetus nuorille työntekijöille erityisen haitallisista tai vaarallisista töistä

Sosiaali- ja terveysministeriön esityksestä valtioneuvosto on antanut 15.6.2006 asetuksen (475/2006) nuorille työntekijöille erityisen haitallisista ja vaarallisista töistä. Asetuksen tarkoituksena on tarkentaa lakia (998/1993) nuorista työntekijöistä ja (738/2002) työturvallisuuslakia. Peruskoulussa em. asetus ja lait koskevat erityisesti teknisen työn opetusta sekä fysiikan ja kemian harjoitustöitä.

Lue koko juttu MAJ